tiistai 7. maaliskuuta 2017

Lush uutuuksia metsän tuoksussa

Lushin suihkugeelit ovat arjen pientä hemmottelua, joista löytyy erilaisia koostumuksia ja ennen kaikkea monenlaisia tuoksuja. Joskus voi olla niin, että tylsän päivän kohokohta on suihkussa käyminen ja erilaisilla ihanilla kosmetiikkatuotteilla leikkiminen (suihkugeelit, vartalokuorinnat, suihkuöljyt yms.). Kylppäristäni löytyykin aika monta Lushin tuotetta, ja nyt niitä on muutama lisää. Uutuuksissa on pari metsäistä herkkua, jotka herättivät heti kiinnostukseni. Nyt mennään metsään!


Mustikkamehua, reilun kaupan vaniljaa ja orvokkia. Siinä on resepti Don´t Rain On My Parade suihkugeeliin, jonka sinisen vihreä väri on upea. Erikoisen väriset suihkugeelit ovat ihanaa väri-iloittelua, mutta kun puhutaan Lushista niin samalla saa myös tuoksuterapiaa. Suihkugeelin tuoksussa aistii mustikkaiset marjat, ja jälkinuuhkauksessa huomaa vaniljan makeuden sekä orvokin kukkaisuuden. Mustikkaisen suihkugeelin voisi kuvitella olevan jotenkin "tavis", mutta tässä on jotain kaunista hienostuneisuutta.


Tätä purkkia avatessa nenään tulvahtaa tuoksu, joka vie ajatukset kesään ja havumetsään. Smaragdin vihreä Needles and Pines sisältää männynneulas- ja sypressiuutetta, joka on ihanan raikas ja niin kotimainen tuulahdus. Needles and Pines onkin ylistys Suomen havumetsille. En keksisi parempaa tuoksua, jolla esitellä Suomea Lushin myymälöissä ympäri maailman.

Shower Jellyt lipsahtavat helposti sormien välistä, joten pesusieni on kätevä sen kanssa. Ja käytön helpottamiseksi voisi olla fiksua lohkoa hyytelö pieniin paloihin ennen suihkuun menoa. Hyytelöisen suihkugeelin voi laittaa myös jääkaappiin viilentymään, jos haluaa vilkastuttaa verenkiertoa. Voin vain kuvitella kuinka raikastavalta se tuntuisi kesähelteellä.

Ja toki koko komeus piti lätsäyttää kädelle hytkyttelyä varten :D


Don´t Rain on My Parade suihkugeeli on saatavilla 100 g ja 250 g pakkauksissa, kuten myös Needles and Pines suihkujelly (tosin isompi koko on 240 g). Hinnat ovat alkaen 9,95 €. Lushin valikoimiin tuli myös muita tuotteita, jotka voi vilkaista täältä (en hyödy linkin klikkaamisesta).


Tuotteet on saatu testiin.

22 kommenttia:

  1. Pitäisiköhän mun pikkuhiljaa avartaa maailmankuvaani ja kokeilla jotain Lushin tuotetta? Nyt tuntuu, että kyllä vaan:) Syötävän nätit tuotteet houkuttelevat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa! Jos täällä olisi Lush, niin kävisin siellä varmasti ihan vain huvin vuoksi koko ajan :)

      Poista
  2. Mä oon halunnut ikuisuuden testata Lushia, mutta vieläkään en ole saanut aikaiseksi. En ole viitsinyt netistä tilata ja Helsingissä käyn aika harvoin varsinkaan kauppojen aukioloaikoina. Pääsen käymään Tallinnassa parin viikon päästä ja Lushin liikkeessä pitää kyllä käydä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on se ongelma, ettei täällä ole Lushia, joten Helsingissä käydessä pitää siellä aina vierailla tai tilata netistä :)

      Poista
  3. Jestas, nämä sytyttivät! Täytyy vähintään käydä tuoksuttamassa, tuo suihkujelly kuulostaa erityisesti ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkujelly on niin metsäinen, ettei tosikaan. Aivan upea luonnon tuoksu :)

      Poista
  4. Mä niin tarvitsen ton suihkugeelin! Kuulostaa ihan täydellisen tuoksuiselta ja Lushin tuotteet on muutenkin osoittautuneet kaikki ihan huippuhyviksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä nuuhkimassa, sen tuoksua on hankala kuvata mutta tykkään siitä :)

      Poista
  5. Toi jelly on kyllä ihanan näköinen! 😍😂 varmaan ois pakko leikkiä sillä ennen käyttämistä 😂 Pitäiskin laittaa pitkästä aikaa tilausta lushille! Toi mustikkainen suihkugeeli olis kyllä varmasti omaankin mieleen! ☺️ Ihanaa naistenpäivää ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkujelly on täydellinen leikkimistä varten, koska kosmetiikan ei tarvitse olla tosikkomaista :D. Hyvää naistenpäivää myös!

      Poista
  6. Needles and pines on Lushin paras tuoksu. En kestä. Saisipa sitä hajuvetenä. Uisin siinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihan yllätyin miten metsäinen tuoksu siinä olikaan, todella suomalainen :)

      Poista
  7. Nuo eivät kyllä ole uutuuksia... Yleisesti ottaen inhoan Lushin tuotteita, mutta juuri tuota Needles and Pines suihkujellyä olen vuosien varrella kuluttanut aikas monta purkkia, se tuoksuu niin törkeän hyvältä!! Harmi, ettei tuoksu jää iholle. Se vain on todella ärsyttävää, että Lushin tuotteiden laatu on todella epätasainen, tilasin syksyllä kolme isoa purkkia tuota jellyä ja ne kaikki olivat sellaisia, että kun jellyn otti ulos purkista, se hajosi heti ihan pieniksi palasiksi (kylppärin lattialle tietenkin ja sieltä heti lattiakaivosta alas!), joten eka meni ihan hukkaan. Kahden seuraavan kanssa olen sitten ollut varovainen, mutta niitä on nyt hankala käyttää ja minä juuri tykkäsin siitä hyllyvästä koostumuksesta. Ärsyttää, koska ne eivät ole ihan sieltä halvimmasta päästä. :/ Mutta tuoksu on kyllä jotain ihan uskomatonta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Needles and Pines on Lushin mukaan ollut myynnissä hetken ajan 2015, ja se tuli nyt uudestaan valikoimaan, joten siksi tuote on uutuus-statuksella. Mulla on hyviä kokemuksia Lushista, mutta tämä on eka suihkujelly, ja se on ainakin ihan tiivis eikä hajoa.

      Poista
    2. Ei kyllä se on myynnissä ihan koko ajan, mutta tilaan aina Englannin Lushista(hinnat on paljon halvemmat!), joten ehkä sitä ei sitten saa Suomesta... Ei se siitä silti uutuutta tee.

      Anyways, noissa jellyissä on valitettavasti suuret laatuerot erien mukaan, joten on aina vähän arpapeliä tilata. :/

      Poista
    3. En tiennyt, että se on ollut ulkomailla jatkuvassa myynnissä, mutta Suomessa se on ollut vain hetken aiemmin myynnissä ja tuli nyt uudestaan.

      Poista
  8. Toi tytinä näyttää aivan fantastiselta, tekis mieli haukata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi pitänyt ottaa siitä video, koska jellyn hytkyttely on hauskaa :)

      Poista
  9. Suihkugeelin väri ei mua houkuttele, mutta kuulostaapa se muutoin hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas tykkään suihkugeeleissä tosi erikoisista väreistä, eikä ole ennen tälläistä väriä osunut kohdalle :)

      Poista
  10. Jos sä tykkäät metsän tuoksuisesta suihkusaippuasta, niin pitäisit varmaan tästäkin http://www.akanepumpuli.fi/tuote/tigi-bed-head-for-men-clean-up-shampoo/ olkoonkin, että on ensisijaisesti miesten tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, metsän tuoksu on virkistävää vaihtelua makeisiin hedelmätuoksuihin :)

      Poista