keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Mysteerinen huulivoide

Luonnollisista huulivoiteista ei tarvitse kauaa miettiä mitkä ovat suosikkejani. Ne ovat ehdottomasti Crazy Rumorsit. Vastustamattomat tuoksut, joita on hurjat valikoimat ja huulia kosteuttava koostumus on täydellinen yhdistelmä.


Tämä on se otsikon mysteerinen huulivoide. Enhän voi jättää ostamatta huulivoidetta, jonka nimi on Mystery, eikä tuoksusta anneta vinkkejä. Mysteeriksi paljastui ihana, hubbabubbamainen karkkituoksu. Ehdin jo mielessäni miettiä ties mitä erikoisuuksia. Päädyin kävelylenkillä pohtimaan kuinka ihana olisi vaikka sateen jälkeinen tuoksu luonnossa. Tai miltä tuoksuisi puhdas valkoinen lumi? Ehkäpä joku pohjoinen luonnonkosmetiikkamerkki voisikin tehdä tälläisiä luontoon liittyviä tuoksuja.


Limeade on pirskahtelevan raikas limetuoksu. Juuri sellainen päivän piristys, joka saa ajatukset virkeäksi. Huulirasva on sitrusten ystäville kuin tuoksuterapiaa puikossa.


Tässä on vielä suosikkini. Black Cherry on aidon kirsikkainen tuoksu. Kosmetiikassa kirsikka voi olla hyvin keinotekoisen imelä, mutta Crazy Rumors on onnistunut nappaamaan puikkoon kirsikan kevyesti happaman ja kirpeän makeuden. Tätä ihanuutta tulen hankkimaan lisää, ja jossain vaiheessa voin varmaan sanoa testanneeni kaikki Crazy Rumorsit :D


Crazy Rumors huulivoiteet maksavat noin 5-6 euroa vaikkapa Ruohonjuuressa, ja ovat täysin luonnollisia, eläinkokeettomia ja vegaaneille sopivia. Aiempi postaukseni parista muusta Crazy Rumors tuoksusta löytyy täältä. En ole nähnyt Mystery-huulivoidetta Suomessa myynnissä, mutta se löytyy esimerkiksi iHerbin valikoimista. (Sain vinkin, että Helunanetti myy Mysteryä ja tooosi montaa muutakin tuoksua, linkki tässä. En hyödy linkin käytöstä).

26 kommenttia:

  1. Mystery on kieltämättä mielenkiintoinen tuoksun nimi :D Mä en ole vielä testannut ollenkaan Crazy Rumorsin huulirasvoja. Sain kylläkin juuri Lip Monthlystä Crazy Rumorsin sävytetyn huulivoiteen. Täytyy ottaa se pian testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin halvan tuotteen kohdalla uskaltaa kokeilla onneaan yllätystuoksun kanssa :D. Mullakin on yksi sävytetty Crazy Rumorsin huulivoide, mutta sen käyttö on jäänyt vähemmälle sävyn takia.

      Poista
  2. Höh, tylsää, että oli hubbabubbaa... :D Mä ostaisin heti, jos olisi kuusentuoksuista huulivoidetta. Muutenhan nää Grazy Rumorsit on kivoja, just laitoin puikosta huulille Hot Cocoaa. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi ollut melkoinen yllätys, jos tässä olisi ollut joku totaalisen kaamea, keksitty tuoksu. Mutta mysteerisen huulivoiteen tuoksu on hauska idea! :)

      Poista
  3. Itse suosin etupäässä täysin mauttomia ja tuoksuttomia huulirasvoja :D Useimmiten maku-ja tuoksuhuulirasvat ovat minulle liian tymäköitä, mutta on vastaan tullut ihan hyviäkin yksilöitä. Crazy Rumorsilta olen kokeillut ehkä yhden huulirasvan, mutta sinne on vaipunut unholaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin suosin ennen tuoksuttomia huulivoiteita. Monen huulivoiteen tuoksu tuntui ärsyttävän kurkkua, mutta tämän kohdalla ei ole käynyt niin. ACOn sininen huulivoide on toinen suosikkini, ja siinä on mieto vaniljan tuoksu :)

      Poista
  4. Mä oon yrittänyt Crazy Rumorsin huulirasvoja metsästää Lahdesta, mutta täällä niitä ei löydy mistään! Mulla on yksi CR-huulivoide ollut ja se oli aivan ihana ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Netistä voi toki aina tilata, vaikka postikulut voi tuntua vähän kovalta, jos vain ostaa pari huulirasvaa. Mutta nämä on niin hyviä, ettei sekään haittaa :)

      Poista
  5. Millonhan saisin näitä testattua? Kiinnostais nimittäin! Pitäis vaan marssia Rotuaarille ja Ruohonjuureen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, ettei Suomessa ole niin isot valikoimat eri tuoksuja kuin vaikka iHerbissä. Mutta muistaakseni Rotuaarin Ruohonjuuressakin on sentään useampi erilainen valittavana :)

      Poista
  6. Huulirasva-addiktina ja kirsikkafanina mun on pakko saada tuota Black Cherryä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään kirsikan tuoksusta tosi paljon ja tämä on ihana :)

      Poista
  7. Onkohan tuo Mystery saman tuoksuinen kuin se Gumball? Se on semmoinen makea purkkatuoksu myös :D

    Tuo valikoiman suppeus on kyllä harmi, Joensuussa ennen myytiin Life -myymälöissä, mutta nykyään en tiedä onko heidän uudistetussa konseptissa (Ecoteekki), Hurraweita löytyy kyllä useammastakin paikasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole nuuhkinut Gumball-tuoksua, mutta voisi kuvitella että tuoksu on aika sama :). Crazy Rumors valikoimat saisivat kyllä kasvaa Suomessa. Ikävää, jos pitää tilata ulkomailta, jos haluaa vaihdella tuoksuja.

      Poista
  8. Täytyy jossain vaiheessa testata, kirsikka kuulostaa ihan mun jutulta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin just muutaman tuoksun lisää, mutta saa nähdä pysyykö kirsikka suosikkina :)

      Poista
  9. Mä tykkään näistä myös tosi paljon, minullakin on tuo Mystery. Erityisen paljon olen pitänyt niistä värillisistä, minulla on vaaleanpunainen ja se tummempi pinkihtävä sävy. Aivan loistavia arkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sävyllisistä väri Coral, joka on aika rusehtavan pronssinen. Nätti sävy, mutta ei ehkä ihan ominta minua, ja tykkään käyttää pigmenttisempiä värejä. Mutta muuten se on yhtä hyvä kuin nämä "tavalliset" CZ-huulivoiteet :)

      Poista
  10. Nää on niin superkivoja huulirasvoja! Kiva että paljastit mysteerin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt mietin, että toivottavasti en pilannut kenenkään yllätystä :D. Itse en googlannut tuoksua, vaan halusin pitää sen yllätyksenä.

      Poista
  11. Oi miten ihanilta noi vaikuttaa! Täytyy ehdottomasti ostaa testiin noita, kun saan nykyisiä huulirasvoja käytettyä pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä on jo kohta pari vuotta, kun sain näitä testiin ja sen jälkeen olen ostanut aina uusia. Joten suosittelen :)

      Poista
  12. ihana otsikko! :D Ja näyttää kyllä tosi hyviltä huulirasvoilta :) Hubbabubba miellyttäis varmasti, nam :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otsikko toi vähän jännitystä elämään :D. Nämä ovat nousseet mun suosikeiksi eikä ihanat tuoksutkaan tee haittaa.

      Poista
  13. Nää on niin ihania! Helunanetti.com myy näitä useassa eri tuoksussa, sieltä oon tilannut vaikka ulkomailta vois ehkä saada halvemmallakin.

    Tuo Mystery on kyllä hauska idea. Mulla se oli viimeksi kirsikan tuoksuinen, tosi ihana.

    -Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, tuollahan oli vaikka mitä tuoksuja ja myös Mystery! Kiitos vinkistä :)

      Poista