maanantai 29. helmikuuta 2016

Hoitavaa luonnonkosmetiikkaa - Gamarde

Ranskalaisuus ja luonnonkosmetiikka. Tämä duo alkaa olla minulle jo melkoisen tuttu yhdistelmä, ja nyt voin lisätä listaan yhden lisää. Ilokseni olen testaillut Gamarden tuotteita, jotka ovat loistavia kuivuuden iskiessä iholle. Luonnonkosmetiikkamerkki on suunniteltu yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa, joten Gamarde sopii erinomaisesti herkälle ja ärtyneelle iholle. Tuotteet sisältävät Provencelle tunnusomaisia, luomulaatuisia eteerisiä öljyjä, kukkavesiä sekä muita 100% luontaisia kasvikunnan raaka-aineita. Lisäksi Gamarde on täysin eläinkoevapaa.


Misellivedet kuuluvat jokapäiväisiin ihonhoitorutiineihini, ja luonnollisesti haluan käyttää mahdollisimman hellävaraisia tuotteita. Puhdistusvesi – Eau Micellaire Douceur on hyvä etenkin aamulla, jolloin pyyhkäisen vanulapulla ihon puhtaaksi. Kasvoille jää todella hoidettu ja puhdas tunne. Tehokkuuden huomaa meikinpuhdistuksessa, koska herkän ihon puhdistusvedellä saa myös meikkivoiteen ja ripsivärin pois helposti. Hintaa arvokkaan painavalla, ja lasipullossa olevalla puhdistusvedellä on 24,80 €.


Gamarden tuotteiden pohjana on Eau de Gamarde-lähdevesi ja Reilun Kaupan luomuarganöljy. Rikkipitoinen mineraalivesi on ominaisuuksiltaan rauhoittava ja pehmentävä, kun taas luomuarganöljyssä on antioksidantteja ja luontaista E-vitamiinia, joiden hyötynä on ihon vahvistaminen, uudistaminen ja korjaaminen. Misellivedessä on lähdevettä, mutta näistä kahdesta seuraavasta tuotteesta löytyy molemmat ainesosat.


Nyt on sellainen putsari, että kannattaa lukea tarkkaan, jos olet kuivaihoinen. Puhdistusmaito – Lait Nettoyant Douceur on koostumukseltaan täyteläistä voidetta, joka puhdistaa kasvot silkkisen hellästi. Huuhtelun jälkeen iholla ei ole kireyden häivähdystäkään, koska puhdistusmaito on kuin ihanan runsasta voidetta, joka jättää todella hoidetun tunteen kasvoille. Kaiken lisäksi kasvomeikki lähtee niin helposti pois, että tästä on tullut aivan suosikkini. Moni tuote lupaa olla ihoa kuivattamatta, mutta Gamarde lunasti lupauksensa täydellisesti. Herkälle iholle suunnattu puhdistusmaito maksaa 24,80 €.


Puhdistustuotteiden jälkeen onkin aika laittaa voidetta kasvoille. Kosteusvoide – Crème Riche on normaalille ja kuivalle iholle suunnattu kosteuttaja. Vaikka ihoni on rasvaisuuten taipuva, niin talvella turvaudun vähän paksumpiin voiteisiin. Iho vain kiiltäisi enemmän, jos koettaisin pärjätä kevyillä mattavoiteilla.

Crème Riche on mukavan paksua, mutta silti se imeytyy helposti kasvoille. Voidetta suositellaan myös meikin alle, ja tämä onkin siihen hommaan hyvä, jos iho kaipaa koko päivän kestävää kosteutusta. Kasvovoide kustantaa 27,90 €. Jos misellivesi oli kevyen kukkainen ja puhdistusmaito arganöljyn tuoksuinen, niin kasvovoiteessa on hiukan erilainen ja kivan makea tuoksu.



Kuten tekstistä huomaakin, niin minä kerta kaikkiaan tykästyin Gamarden ihonhoitosarjaan. Tuotteiden rauhoittavat ja pehmentävät ominaisuudet ovat olleet erinomaisia ihon kosteustasapainon saavuttamiseksi. Merkin valikoima on sopivan laaja ja sieltä löytyy tuotteita niin kuivalle kuin aikuiselle iholle. Rasvoittuvaa ihoakaan ei ole unohdettu ja uskon, että keväämmällä merkin talituotantoa hillitsevät tuotteet olisivat minulle loistavia.

Jos kiinnostuit tästä kuivan ihon pelastavasta triosta, niin kannattaa klikata itsensä Elonaturan nettikauppaan, josta löytyy lisätietoja ja koko Gamarden valikoima. En hyödy linkin käytöstä mitenkään. 


Tuotteet on saatu testiin.

14 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloisia tuotteita, voisivat olla talvella kuivalle iholle ihan täydellisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvella nämä ovat olleetkin aivan parhaita. Tammikuussa oli hurjat pakkaset ja silloin näistä tuotteista oli kovasti apua :)

      Poista
  2. Ihan uusi tuttavuus minulle, mutta todella mielenkiintoiselta kuullostaa! ♥_♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin parista blogista lukenut Gamardesta, joten osaisin odottaa laatua ja sitä nämä olivatkin :)

      Poista
  3. Gamarde on vienyt kyllä mun sydämen! Yksinkertaisesti minä ja mun iho rakastetaan noita tuotteita :D Nimenomaan hellävaraisuus mutta tehokkuus on asia, jota arvostan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on yhtälö, joka voi todellakin onnistua, kuten Gamarde on osoittanut. Nämä ovat olleet aivan ihania talviaikaan :)

      Poista
  4. Mun pitäisi vihdoin ja viimein tutustua luonnonkosmetiikkaan vähän paremmin ja tuo puhdistusmaito kuulostaa mun iholleni ihan täydelliseltä tuotteelta :) Pitääkin tutustua noihin vähän tarkemmin, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhdistusmaitoa voisin kehua vaikka kuinka. Se hoitaa ja puhdistaa, eikä iholle jää sellaista kalvomaista pintaa, kuten jotkut samanlaiset tuotteet voivat tehdä. Näistä on kyllä hyvä aloittaa luonnonkosmetiikkaan tutustuminen :)

      Poista
  5. Kuulostavat ihanilta! Varsinkin tuo puhdistusmaito jäi ainakin kaikumaan korviin ;) Pidän nämä ehdottomasti mielessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, että nämä herättivät kiinnostuksen. Itse ihastuin kovasti :)

      Poista
  6. Tykkään siitä, että tuotteet eivät ole kovin kalliita ja pakkaukset vaikuttavat reilun kokoisilta. :) Itselläni ei ole merkistä kokemusta, vaikka olen siitä jotain lukenut blogeista. Mutta kiinnostus heräsi, etenkin misellinvettä olisi kiva päästä joskus kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhdistusmaidossa on 200 ml, eikä sitä tarvita kuin vähän kerrallaan, joten se on tosi riittoisaa :). Mullekin tämä oli aluksi tullut tutuksi parin muun blogin kautta, joten tiesin odottaa hyviä tuotteita.

      Poista