maanantai 16. helmikuuta 2015

The Body Shop satsumaa ja hunajaa

Minikokoiset tuotteet ovat loistavia kokeilua varten. The Body Shopin valikoimasta löytyykin pieniä matkakokoja, kuten Satsuma Body Polish ja Honeymania Body Butter. En tosin ole varma myydäänkö Suomessa vartalokuorinnoista matkakokoa, koska olen ostanut tämän ulkomailta.


Satsuma Body Polish vartalokuorinta tuoksuu aivan ihanan makealle, joten tämä onkin yksi suosikkini The Body Shopin tuoksuista. Kylppäri tuoksui vielä tunteja suihkun jälkeen tälle. Koostumus on geelimäistä ja sisältää ihan hyvin rakeita, jotta kuorintatehoa on riittävästi. Kuorinta ei kuitenkaan ole kovin riittoisaa, koska sain puristettua tuubista vain kolme käyttökertaa.



Honeymania vartaloin tuoksun tiesinkin olevan ihan jotain muuta kuin hunaja. Tuoksu on selvästi kukkainen. Ei mikään suosikkituoksuni, mutta ei se haittaa, koska itse vartalovoi on hyvin kosteuttavaa. Koostumus on  jämäkkää, mutta hyvin iholle levittyvää.


The Body Shopin tuotteet ovat aina minulle mieluisia, eivätkä ne nytkään tuottaneet pettymystä.

6 kommenttia:

  1. Noi satsuman tuoksuiset tuotteet on kyllä jotain niin ihanan tuoksuista!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ollut aiemmin kokeillut Body Shopin satsumaa, mutta ihastuin jo ekalla nuuhkaisulla :)

      Poista
  2. Ton satsuman on pakko olla herkullista! En ole itse sitä tuoksutellut, mutta se ei vaan voi olla pahaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aika vahva tuoksu, joten sen puolesta veikkaan, ettei kaikki välttämättä tykkää :)

      Poista
  3. Satsumaa mulla on vartalotuoksuna ja sitten olen käyttänyt minikokoisen vartalovoiteen. Tuoksu on kyllä mahdottoman herkullinen =) Tuon Honeymanian tuoksu yllätti mut positiivisesti (ja tehot myös), pelkäsin sen tuoksuvan liian hunajaiselle, mutta onneksi hunajan aromi oli suht mieto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satsuma kuorinta melkein toimii vartalotuoksuna, koska se jää iholle vähäksi aikaa suihkun jälkeen, vaikka käytän muun tuoksuista vartalovoidetta. Pakko ostaa kesäksi tätä lisää :)

      Poista